RESIDÈNCIA EL RECER

Nombre de Places

45 places privades
5 places públiques

13 places privades de centre de dia

Localització

Passeig de la Marina, 60
08860 Castelldefels
Veure mapa

Contacte Residència

936 654 365
E-mail

Persona de Contacte

Directora/Gerent
Anna Gordillo Rodríguez

Residència El Recer

El nostre objectiu és proporcionar qualitat als nostres residents. Reformada en la seva totalitat, les noves instal·lacions del Recer proporcionen un alt grau de comoditat i confort.

Oferim un servei integral que inclou l’atenció mèdica les 24 hores del dia, que es complementa amb la cura agradable i humà amb que el nostre personal atén residents i familiars.

Entre el més destacat de les instal·lacions està l’ampli jardí de més de 1200 metres quadrats. Assolellat i amb espaioses terrasses, completament equipades, és un lloc idoni com a zona de descans per a Centre de Dia i com agradable marc natural per a les recuperacions postoperatòries i convalescències.

L’equipament, els espais ben diferenciats, lluminosos i amplis són elements essencials de les instal·lacions interiors de la residència. Llocs òptims per a les sessions de teràpia ocupacional i esplai, la prestació dels serveis sociosanitaris i l’atenció als residents i els seus afins de forma privada, tant en el suport social com en l’atenció familiar.

Menjadors, sales, perruqueria, banys adaptables i plena accessibilitat amb ascensor i rampes per a cadires de rodes, constitueixen una infraestructura òptima per al confort de residents i l’acompliment àgil i eficaç de les activitats professionals del nostre personal.

Contacta amb la residència

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Troba la teva residència més propera a Castelldefels

    Desplaça’t pel mapa i fes clic en algun marcador de localització