RESIDÈNCIA COLONIAS EXTRANJERAS

Nombre de Places

Places residencials: 63
43 públiques – 20 privades
Places centre de dia: 20
4 públiques – 16 privades

Localització

C/ 22, num. 13-15
08860 CASTELLDEFELS
Veure mapa

Contacte Residència

936 647 720
Visitar web
E-mail

Persona de Contacte

Director
Ferran Bartumeus

Residència Colonias Extranjeras

El nostre edifici consta de 3 plantes a més de planta baixa. Les habitacions individuals i / o compartides són exteriors, amb terrassa, bany incorporat, televisió, telèfon i sistema d’avís de trucada a infermeria.

A la planta baixa hi ha la recepció, infermeria i direcció, així com les àrees comunes, com un ampli menjador molt il·luminat gràcies als finestrals que l’envolten, un saló de descans, la cafeteria-bar i sala de visites. La sala d’activitats, de rehabilitació i de reunions es troben situades a la primera planta. A l’exterior es troben uns amplis jardins i una piscina adaptada.

L’equip humà que presta serveis al centre està totalment qualificat per atendre tant a persones vàlides com a persones dependents. Comptem amb professionals amb perfil interdisciplinari com a tècnics en atenció sociosanitària, Diplomats / des en Infermeria, Metges, Treballadors socials, fisioterapeutes, psicòlegs i Educadors socials.

Entre els serveis que presta el nostre personal podem esmentar els següents: Atenció personalitzada, Manteniment dels hàbits d’autonomia, Estades de convalescència postquirúrgica, Assistència mèdica i d’infermeria diària, Servei de rehabilitació i recuperació funcional, Tractaments de relaxació i contractures, activitats de dinamització sociocultural, Programa d’integració en l’entorn social, Programació d’activitats festives i Assistència espiritual.

Contacta amb la residència

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Troba la teva residència més propera a Castelldefels

    Desplaça’t pel mapa i fes clic en algun marcador de localització